Top 5 produktov za Valentinovo

Produkti, ki bi se jih razveselila čisto vsaka predstavnica nežnejšega spola. 

Valentinovo je skoraj tu, zato smo se odločili, da vam predstavimo top 5 produktov iz naše spletnie trgovinice, ki so kot nalašč za prihajajoči praznik. Priročnik je namenjen fantom, ki bi radi svojo drago presenetili s prikupnim darilcem, kot tudi puncam, ki se boste letos razvajele same ali pa s prijateljicami. 

 

1) Milani Baked rdečilo v odtenku Berry Amore: Svilnata formula in sijoč finiš združujeta rdečilo in osvetljevalec hkrati, možnost nanosa v slojih pa omogoča ustvarjanje naravnega ali pa večernega videza. 

2) Etude House Vivid Pop Stick: Dolgoobstojna in mat šminka v trendy odtenkih. Za Valentinovo nam je še posebej všeč odtenek #8.

3) Wet'n'Wild Color Icon Trio senčil: Poceni paletka dolgoobstojnih in močno pigmentiranih senčil. Odtenek 'Sweet as Candy' se lepo poda prav vsem barvam oči in las. 

4) Etude House Minnie in the Nails lak za nohte: Za vse oboževalke Disneyja so tu prisrčni lakci z bleščicami v obliki miki miške. 

5) The Face Shop Mini Pet kreme za roke: Poskrbijo, da je suha koža na rokah stvar preteklosti, luštna embalaža pa je seveda vedno bonus. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezani artikli
Milani Baked Rdečilo
Cena z DDV:
od 11,35 €
Zaloga
Na zalogi
-30%
Etude House Vivid Pop Stick šminka
Stara cena z DDV:
12,95 €
Akcijska cena z DDV:
9,06 €
Zaloga
Na zalogi
Wet n Wild Color Icon Trio Senčil
Cena z DDV:
od 4,53 €
Zaloga
Na zalogi
-30%
Etude House Minnie in the Nails lak za nohte
Stara cena z DDV:
5,95 €
Akcijska cena z DDV:
4,16 €
Zaloga
Na zalogi
-30%
The Face Shop Mini Pet krema za roke
Stara cena z DDV:
9,80 €
Akcijska cena z DDV:
6,86 €
Zaloga
Na zalogi